Kinesio Tex Gold Light Touch Pastel

160,00

Til følsom hud samt brug i f.eks ansigt eller til børn.

Kinesio Tex Gold Light Touch Pastel
Grøn
Kinesio Tex Gold Light Touch Pastel
Orange
Kinesio Tex Gold Light Touch Pastel
Gul
Kinesio Tex Gold Light Touch Pastel
Blå
Kinesio Tex Gold Light Touch Pastel
Lilla
Kinesio Tex Gold Light Touch Pastel
Pink
Lager: Leveringstid er 4 dag(e)

Den nye Kinesio Tex Light Touch tape præsenterer en unik formel, blid nok til alle hudtyper.

Et godt alternativ til pædiatriske og geriatriske patienter samt enhver med følsom hud. Tapens klæbemiddel fokuserer på dermis og overfladiske fascia, tiltrækker væske og skaber dermed plads til lymfebevægelse. Det skaber igen bløde multi-direktionelle resultater, da dermis, fascia og muskelfladeområder ligner memory-skum. Light Touch tapen flytter misaligneret væv tilbage til rette position ved hjælp af let stimulering.

  • Komfortabel i brug (lette, blide hypoallergene materialer til brug på stort set alle hudtyper)
  • Til sensitiv hud (pædiatrisk, geriatrisk, ansigt)
  • Mikro-Air-Pocket teknologi
  • Anbefales til medical brug

Kinesio Tex Light Touch+ tape kan bruges til behandling af akutte, subakutte og kroniske lidelser. Classic, FP & Performance+ taperne virker dybere i vævet i forhold til Light Touch+, som hovedsageligt har effekt på det superficielle væv. Pastelfarverne er valgt for ikke at overstimulere sanserne og for at skabe en beroligende effekt. Tapen er som de andre tapetyper fra Kinesio® allergivenlig, latex-fri og vandfast. 

 

FAKTA OM KINESIO TAPE
Kinesio Taping® Metoden er en rehabiliterende tapeteknik, der er designet til at lette kroppens naturlige helingsproces, og samtidig yde støtte og stabilitet til muskler og led uden at begrænse kroppens bevægelighed samt at give udvidet bløddelsbehandling/manipulation for at forlænge resultaterne ved den manuelle behandling. Tapen er uden latex og kan sidde på i flere dage ad gangen, Kinesio® Tex FP Tape er sikkert at bruge og spænder fra pædiatrisk til geriatriske patienter, og behandler en bred vifte af ortopædiske, neuromuskulære, neurologiske og andre medicinske tilstande.

Kinesio® Taping Metoden er en terapeutisk tapeteknik, som ikke kun tilbyder din patient den støtte, de leder efter, men også rehabiliterer de berørte tilstande. Ved at målrette teknikken, stimulerer tapen forskellige receptorer og lindrer dermed smerter samt letter lymfedrænage ved mikroskopisk at løfte huden. Dette løft laver vindinger i huden og øger dermed den interstielle plads, og giver mulighed for en reduktion i inflammation i de ramte områder. Kinesio Tape er udviklet af den japanske kiropraktor og kinesiolog Kenzo Kaze i 1973, der udviklede tapen ud fra ideen om at styrke kroppens selvhelbredende kræfter 24 timer i døgnet. Behandling med Kinesio Tape er let, ufarlig og effektiv. Tapen bliver i dag anvendt meget bredt – både i behandlersektoren, sportsverdenen, men også privat af helt alm. mennesker.

Kinesio Tape er en åndbar og vaskbar specialvævet latexfri bomuldstape med akrylbelægning. Der er taget hensyn til ventilation i fremstillingen af tapen. Personer med følsom hud bør dog teste tapen på et lille område af huden i 24 timer. Kinesio Tape kan sidde på kroppen 4-5 dage og kan tåle vand og andre ydre påvirkninger. Tapen understøtter bevægeligheden i musklerne. Tykkelsen på tapen svarer til hudens yderste lag epidermis. Det er muligt at klippe tapen, så den passer præcist til det område, man ønsker at behandle.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: