Kinesio Tex Classic

110,00

Traditionel Kinesio Tex Tape med original bølgedesign

Kinesio leverer fortsat det berømte bølgedesign, der har sat standarden for Kinesio Taping®-behandlere over hele verden. Kinesio® Tex Classic giver  brugerne høj kvalitet og ensartede resultater - lige fra eliteatleter og motionister til neurologiske og pædiatriske patienter.

Model/varenr.: 28965024-2899
Rød Blå Sort Hudfarvet
Lager: På lager
  • Hypoallergenisk og latexfri for alle patienttyper
  • Bomuld af høj kvalitet for åndbarhed og komfort
  • Prisniveauet giver alle muligheden at bruge den originale Kinesio® Tex Tape
  • Kan bruges af både medicinsk plejepersonale og patienter

 

 

FAKTA OM KINESIO TAPE
Kinesio Taping® Metoden er en rehabiliterende tapeteknik, der er designet til at lette kroppens naturlige helingsproces, og samtidig yde støtte og stabilitet til muskler og led uden at begrænse kroppens bevægelighed samt at give udvidet bløddelsbehandling/manipulation for at forlænge resultaterne ved den manuelle behandling. Tapen er uden latex og kan sidde på i flere dage ad gangen, Kinesio® Tex FP Tape er sikkert at bruge og spænder fra pædiatrisk til geriatriske patienter, og behandler en bred vifte af ortopædiske, neuromuskulære, neurologiske og andre medicinske tilstande.

Kinesio® Taping Metoden er en terapeutisk tapeteknik, som ikke kun tilbyder din patient den støtte, de leder efter, men også rehabiliterer de berørte tilstande. Ved at målrette teknikken, stimulerer tapen forskellige receptorer og lindrer dermed smerter samt letter lymfedrænage ved mikroskopisk at løfte huden. Dette løft laver vindinger i huden og øger dermed den interstielle plads, og giver mulighed for en reduktion i inflammation i de ramte områder. Kinesio Tape er udviklet af den japanske kiropraktor og kinesiolog Kenzo Kaze i 1973, der udviklede tapen ud fra ideen om at styrke kroppens selvhelbredende kræfter 24 timer i døgnet. Behandling med Kinesio Tape er let, ufarlig og effektiv. Tapen bliver i dag anvendt meget bredt – både i behandlersektoren, sportsverdenen, men også privat af helt alm. mennesker.

Kinesio Tape er en åndbar og vaskbar specialvævet latexfri bomuldstape med akrylbelægning. Der er taget hensyn til ventilation i fremstillingen af tapen. Personer med følsom hud bør dog teste tapen på et lille område af huden i 24 timer. Kinesio Tape kan sidde på kroppen 4-5 dage og kan tåle vand og andre ydre påvirkninger. Tapen understøtter bevægeligheden i musklerne. Tykkelsen på tapen svarer til hudens yderste lag epidermis. Det er muligt at klippe tapen, så den passer præcist til det område, man ønsker at behandle.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: