Salming Viper 3.0 Men

1.199,00

Salming Viper er en tempofyldt og adræt sko med en lav opbygning og fremragende stabilitet. 

Model/varenr.: 1236071
44 44 2/3 45 1/3
Lager: På lager
Direkt, let og skridsikker med stabiliserende LMS+ sålkant og praktisk RollBar.
Området mellem hælen og fodballen har en særlig høj stabilitet, hvilket giver atleten en sikker fornemmelse i Salming Viper 3. Det bliver afgrænset af en såkaldt balletlinie i en 75° vinkel. Foran denne linie giver Viper 3 en højere fleksibilitet ved forfoden under hurtige bevægelser og træning af den naturlige fodmuskulatur. T.G.S understøtter spillerens bevægelser og forebygger aktivt ubehagelige belastninger under hurtige retningsskift. 
Mellemsålen er lavet af meget slidstærkt EVA-RunLiteTM materiale, optimeret til en behagelig fornemmelse på alle underlag. Den er utrolig let og giver en friktionsfri følelse af balance og underlag.
Hurtige side bevægelser indebærer ofte en risiko for vridninger. LMS + modulet på skoens side, danner en vinkel på 11° til skånsom og sikker bevægelighed, selv ved høje hastigheder.
For at kunne kontrollere Salming Viper 3 skoens særlige dynamik, forbedrer en ny gummikomposit sål trækkraft med op til 25% og giver et sikkert greb selv på glatte overflader. 
Et Exo-skelet omfatter håndboldskoens overdel, der er lavet af et slidstærkt, men fjederlet polyester-materiale. Dette fastsætter foden i en optimal position og byder på ekstra stabilitet under hurtige retningsskift. Denne enestående konstruktion giver umiddelbart en behagelig bærekomfort og forhindrer tryk.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: