Salming Kobra Hvid

1.299,00

Den helt nye Salming Kobra er en tempofyldt unik kombination af letvægts-, støddæmpning og stabilitet.

Model/varenr.: 1236072-0188
42 43 1/3 44 44 2/3 45 1/3
Lager: På lager
Der er masser af teknologier i denne skolen.
Et nyt Wrap Around System Design (WAS Design) 
For at lette smidighed og stabilitet, men stadig bevare den lette karakteristika, har Salming designet mellemsålens bagende med højere sidevægge som omkapsler sig omkring hælen. I kombination med LMS Plus 8 ° og den nye fuldt integreret exoskeleton konstruktion, som sikrer en fremragende stabilitet og perfekt pasform.
Exoskeleton ™ fuldt integreret! 
Kobras exoskeleton design er helt integreret med snøringkonstruktion for at lette den bedst mulige wrap-around virkning af foden. Dette holder foden det i den rigtige position under tværgående bevægelser og højtydende aktiviteter.
LMS - Lateral Movement Stabilizer
En særligt udformet sammensat enhed integreret i mellemsålen, som støtter foden under hurtige og uregelmæssige tværgående bevægelser. LMS Plus 8° og Rollbar™ -teknologi.
En vindende kombination - 8°™ vinkel koncept på den ydre kant af skoen hjælper med at undgå risikoen for ankelskade og den innovative Rollbar ™ - teknologi på den indre ydersål kant, muliggør hurtigere og bedre tværgående
afsæt.
Recoil™ midsole with Recoil R™ heel insert
Materialet i mellemsålen er en nyudviklet sammensætning navngivet Recoil™, som er et super letvægts polstring stof, der frigiver en højere "rebound" energi effekt. Recoil R™ - står for Recoil Reduction og er en dæmpnings sammensætning tilføjet i hælens anslags område designet til at reducere anslagskræfter og øge komforten, når du bevæger dig. Recoil R™ har 70% bedre stødabsorberende egenskaber end en standard EVA mellemsål. Recoil™ og Recoil R ™ - opretter en sandwich konstruktion lavet til at maksimere din ydeevne.
HexaGrip™ Outsole
En meget holdbar letvægts gummiblanding, der indeholder Salming's HexaGrip™ mønster, designet til at have det bedst mulige greb om alle indendørsoverflader.
Salming's unique T.G.S. 62/75° 
Kernen i skoens design, som du forresten vil finde på alle Salming sko. Dette unikke system betegner specifikt afstanden fra hæl til fodballe (62% af skoen) for at optimere stabiliteten, komfort og ydeevne. Nøglen til dette design er en fastere, stabiliserende sektion, som ender ved fodballe ved den såkaldte"Ballet" linje, en 75° vinkel. Foran den 75 ° linie, har vi udstyret Salming Kobra med en speciel sammensat sektion, som giver større fleksibilitet for yderligere at stimulere fodens naturlige bevægelser.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: